Körkortsfrågor24.nu

När du behöver körkort snabbt

Har du behov att snabbt få körkort? Ibland har man bråttom och kanske måste flytta, eller arbeta med bil och behöver få det under kort tid. Då kan du gå en intensivutbildning på trafikskola Eskilstuna. Det innebär att du går i tre veckor.

Körkort på tre veckor

Första veckan går man något som kallas Riskettan. Den handlar om risker, som att använda alkohol eller droger i samband med bilkörning. Men det kan även handla om att inte vara tillräckligt utsövd, eller ha ett riskfyllt beteende som kan påverka både din egen men även andras säkerhet. Andra veckan handlar om att köra på halkbana, den tredje är det meningen att du ska göra kunskaps- och förarprovet. Det är inte hela dagarna som du går i körskola Eskilstuna. Mycket tid kommer att finnas för att du ska kunna läsa teorin kring bilkörning.

Intensivutbildningen kräver fokus

Eftersom du går på dagarna i körskolan kan du bara jobba på kvällarna, eller inte alls. Men det är lika bra, för kunskaperna i bilkörning och själva körlektionerna kommer att ta all din uppmärksamhet. Sedan har du ju resten av sommaren på dig att göra annat. Lycka till med körskolan!

4 Oct 2017