Körkortsfrågor24.nu

Satsa på en intensivkurs för körkort

Det allra snabbaste sättet att ta sitt körkort, det är att boka in sig på en intensivkurs körkort‌. Det finns idag många som erbjuder intensivkurser för ta körkort och i priset ingår då boende, körlektioner, teori, riskutbildningarna samt eventuellt något mer. Det är vanligt att en intensivkurs hålls över 2 veckor. På dessa två veckor så ska man då göra sina körlektioner, man har teori, samt genomgår riskettan och risktvåan. Hur många lektioner man behöver, det beror på huruvida man har några förkunskaper eller inte. Men alla, oavsett nivå kan ta en sådan här kurs. Efter två veckor kan man oftast boka in både uppkörning och teoriprov.

Testa Silverstadens Trafikskola

En trafikskola som erbjuder intensivkurs körkort‌ med boende är Silverstadens Trafikskola. De håller till i Sala. De erbjuder intensivutbildnings paket med24 eller 34 st körlektioner á 40 min. Om dessa inte räcker, så går det att få fler. Sedan så ingår det en massa annat med i deras intensivkurs. Du kan läsa om allt detta på deras hemsida.

Aldrig för sent att ta körkort

Det är inte alla som har möjligheten att ta körkort när de blir 18 år. Men man kan ta körkort när man vill i livet, det spelar i stort sett ingen roll hur gammal du är, så länge du är över 18 och får köra bil så att säga. Så har du inte tagit körkort än, så kan det vara en tanke att testa att ta en intensivkurs. 

17 Jan 2019