Körkortsfrågor24.nu

Bubble Ball behöver inget körkort

Vi skriver ofta om saker som har med körkort att göra på denna blogg, men idag vill vi passa på att skriva om något roligt, som inte kräver att man har ett! Att roa sig med Bubble Ball, går bra, för både gammal och ung, och är ett event som går att boka in för både företagare och privatpersoner! Hos bestevent.se kan ni boka in att spela Bubble Ball, eller Bubble Fotball som det även heter och det i samband med:

Även i samband med andra aktiviteter, eller ihop med en 4-kamp som ni även det kan boka hos BestEvent! Den roliga 4-kampen, består dels av just Bubble Fotball, men även jättesäckhoppning, prickskjutning mot ett mål och dragkamp. Nu kan ni tävla mot varandra!

Bubble Ball populär överallt!

Bubble Ball finns idag i stort sett över hela världen, och det är roligt att veta att det uppfanns bara för ett par år sedan, 2011, av två norska killar. I Sverige kan du boka in att spela, kika på bubbleball.link så får ni se!

Bubble Ball i hela Sverige

Best event har kontor på flera olika ställen i Sverige, bland annat i Umeå, Stockholm och Malmö och de kan ta emot bokningar från i stort sett hela Sverige. Välj mellan olika typer av paket, eller skräddarsy er dag helt och hållet på det sätt som ni vill ha det. Med Bubble Ball och Best Event kommer ni få en oförglömlig dag!

5 Oct 2015