Körkortsfrågor24.nu

Att tjäna ihop pengar till körkort

Att ta körkort, kostar ofta en slant. En del har tur, att få det helt betalt av sina föräldrar, medan andra jobbar extra för att få ihop de pengar som krävs. Det är körlektioner, teori, halkbana, uppkörning och mycket annat som kostar. Sedan efter, när man väl tagit körkortet, så vill man säkerligen även ha en bil! Om du har tur, så har du ett eget kapital, som du sedan kan höja, med en investering, eller så har du föräldrar som kan göra det åt dig i god tid innan det är dags att ta körkort. Med Svenska Investeringsgruppen får ni hjälp att investera och placera sparkapital som ger en bra avkastning. Med SIG, kan du investera i fastigheter! Detta är ett lite nyare sätt att investera och det är mindre riskfyllt än börsen och det ger även en högre avkastning än vad banken gör.

SIG

Med Svenska Investeringsgruppen är det enkelt att få möjligheten till en ekonomisk tillväxt och frihet. Se till att placera minst en fjärdedel av ditt sparkapital i tillgångar som är reala liksom fastigheter är. Detta på grund av:

Goda investeringsmöjligheter

SIG är finasföretaget som har kommit upp sig rejält på den svenska finansmarknaden just ni och de är ledande i Sverige när det kommer till alternativa fastighetsplaceringar. Besök investeringsgruppen.com och se hur du kan gå tillväga för att investera i fastigheter.

30 Oct 2015